Las manos tienen el poder de manifestar el espíritu mejor que cualquier otro órgano de nuestro cuerpo: transmiten la comunicación no verbal. El cerebro “manda” y nuestras manos ejecutan. Son las fieles traductoras de que nuestro pensamiento ha sido realizado.

Elisa Mellado


domingo, 1 de enero de 2012

100 POESIES I MÉS...

Hola, acabem d'encetar l'any  i ací teniu un nou blog : 
100 poesies  per a tot l'any. 
Forma part d'un projecte poètic per a infants petits de 0 a 6 anys i més... La poesia no té edat. El projecte consisteix en escriure poemes per a infants i les il.lustracions les farien els meus alumnes de 5 anys.
Poden ser en català/valencià  o en castellà
Esta obert a tothom que tinga gana de participar en el projecte.
També podeu formar part d'un  grup: 100 poesies que he creat en  facebook, on podeu enviar les poesies, després les penjaria al blog amb les il.lustracions dels infants. L'autoria, ja sabeu, sempre vostra.
JA PODEU ENVIAR POESIES, AIXÍ JA TINDREM  PER LLEGIR, GAUDIR DE LES PARAULES I IL.LUSTRAR, UN COP ENCETEM EL SEGON TRIMESTRE DEL CURS.
 
Hola, acabamos de comenzar el año y aquí tenéis un nuevo blog :  
100 poesías para todo el año.
Forma parte de un proyecto poético para niños pequeños de 0 a 6 años y más... La poesía no tiene edad. El proyecto consiste al escribir poemas para niños y las ilustraciones las harían mis alumnos de 5 años.
Pueden ser en catalán/valenciano o en castellano
Esta abierto a todo el mundo que tenga ganas de participar en el proyecto.
También podéis formar parte de un grupo: 100 poesías que he creado en facebook, donde podéis enviar las poesías, después las colgaría al blog con las ilustraciones de los niños. La autoría, ya sabéis, siempre vuestra.
YA PODEIS ENVIAR LAS POESIAS, ASÍ TENDREMOS POEMAS PARA LEER, DISFRUTAR DE LAS PALABRAS E ILUSTRAR, CUANDO ABRAMOS EL SEGUNDO TRIMESTRE DEL CURSO.

6 comentarios:

 1. Què bonic!! Jo no sé escriure poesia, però us aniré seguint segur!


  365 contes
  Terra de llibres

  ResponderEliminar
 2. Jo no escric gaire poesia, però la idea m'agrada!

  ResponderEliminar
 3. Aquest curs, donat que portem dites cada mes, endevinalles, i després de la jornada sobre Enric Valor vaig proposar a les famílies que ens contaren tot el recull folkloric que conegueren i si et sembla bé alguna d'aquestes te les faré arribar!! Felicitats per iniciar aquest bloc poètic!!

  ResponderEliminar
 4. Gràcies! us enviaré poemes...
  Molts èxits per a aquest blog!

  ResponderEliminar